Saturday, March 7, 2020

Jack n Jill Roller Coaster Fun-Tastic Day, Jom Sertai!

Hi Korang,


Jack 'n Jill Roller Coaster telah melancarkan kempen 'Jack 'n Jill Roller Coaster Fun tastic Day' sebagai tanda penghargaan kepada semua rakyat Malaysia selaku pemakan snek yang hebat. Selain membolehkan orang ramai menikmati snek gegelang ubi kentang yang rangup ini, tujuan Jack 'n Jill Roller Coaster menganjurkan hari fantastik adalah untuk menyebarkan kegembiraan dan keceriaan kepada seluruh rakyat Malaysia.


Idea di sebalik pelancaran ini adalah "SPREAD THE FUN, SPREAD THE GIFTS (SEBARKAN KESERONOKAN, SEBARKAN HADIAH)", dengan menggalakkan orang ramai untuk sama-sama berkongsi keseronokan yang tiada penghujung. Cara terbaik untuk melakukannya adalah dengan mengadakan satu sambutan yang bertujuan untuk berseronok semata-mata sambil mengudap gegelang ubi kentang yang berperisa hebat dan enak ini. 

"Selama ini, ramai dalam kalangan rakyat Malaysia sebenarnya telah memiliki pengalaman istimewa terhadap Jack 'n Jill Roller Coaster. lni kerana caranya dimakan memberikan kenangan manis ketika zaman kanak-kanak. Antara kaedah memakan yang menyeronokkan termasuk menyusun gegelang ubi kentang dengan tinggi sebelum memasukkan sekeping demi sekeping ke dalam mulut. Kini, anda boleh mengulangi keseronokan seperti dulu dengan berkongsi dan makan bersama sahabat anda gegelang ubi kentang yang enak ini," kata Emmanuel B. Puno, Naib Presiden Kanan (SVP) URC Snack Foods Indonesia, Malaysia, Indonesia dan Singapore. 

Tambah Puno lagi "Keseronokan itu bagaimanapun tidak sepatutnya terhenti setakat mengunyah gegelang ubi kentang Jack 'n Jill Roller Coaster sahaja. la harus berterusan ibarat tiada penghujungnya, dan keseronokannya pasti berganda apabila adanya hadiah menanti anda dan sahabat anda. Didorong dengan semangat untuk menyebarkan keseronokan, Jack 'n Jill Roller Coaster telah memperkenalkan satu peraduan kepada seluruh rakyat Malaysia untuk sama-sama merasai keseronokan dan pada masa yang sama berpeluang membawa pulang satu hadiah KEJUTAN khas untuk anda dan sahabat anda." 

Dalam kehidupan seharian, ada kalanya hanya sedikit keseronokan pun sudah memadai untuk menjadikan hari kita lebih ceria dan rancak. Sementara ganjaran menunggu, ayuh sambut kempen Hari Fantastik ini bersama Jack 'n Jill Roller Coaster dan menangilah HADIAH MENGEJUT untuk diri dan sahabat anda 


RANCAKKAN HARI ANDA DENGAN JACK 'N JILL ROLLER COASTER FUN-TASTIC DAY! 

Kejutkan sahabat korang dengan hadiah misteri dengan mengikuti DUA langkah mudah seperti di bawah: 

Langkah 1 

Beli sebarang produk Jack 'n Jill Roller Coaster dengan nilai RM 5 dan ke atas dalam satu resit. 

Langkah 2 

Ambil gambar resit pembelian anda, calonkan seorang sahabat yang anda hendak menangi bersama, jawab soalan yang disediakan dan Whatsapp ke +6011-10811878 


Taip Jarak Jarak Jarak  

KEJUTAN YANG MENYERONOKKAN MENANTI KORANG: 

Seramai 45 pemenang bertuah bersama sahabat yang mereka calonkan akan menerima ganjaran berupa sebuah kotak misteri berdasarkan jawapan yang dihantar. Tunggu apa lagi, dapatkan Jack 'n Jill Roller Coaster hari ini dan sama-sama kita berseronok! 


Bersempena dengan pelancaran ini, Jack 'n Jill Roller Coaster juga mengambil kesempatan untuk melahirkan penghargaan kepada beberapa personaliti tanah air seperti Wafiy llhan, pelakon dan pengacara lV di atas sumbangannya kepada rakyat Malaysia dengan membawakan keceriaan dan gelak ketawa untuk kita semua. 


Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social media berikut : 


#jacknjillrollercoaster 
#jacknjillrolercoasterfuntasticday 
#jnjrollercoasterspreadthefunspreadthegift No comments :