Wednesday, October 14, 2015

Kulit Cantik Dengan VASELINE Insta Fair

Hi Korang,

Last week punye event ni.

Baru ada kesempatan nak citer dengan korang ek


Bertempat di Aloft, KL Sentral, revolusi Vaseline® menampilkan teknologi titisan mikro jeli petroleum dalam losyen diperkenalkan. Dan untuk pengetahuan semua, revolusi terbaru ini mampu memberikan lebih kelembutan dan memelihara kelembapan kulit kita.


Mengikut kajian yang telah dijalankan, kebanyakan wanita Asia rajin melembapkan wajah mereka setiap hari. Dan hanya separuh daripada mereka melakukan perkara yang sama (menyapu losyen) pada tubuh mereka. Sekaligus menunjukkan bermakna, 95% kulit telah terabai dari penjagaan yang sempurna.

Dengan keadaan cuaca yang berjerebu, berkeadaan panas dan hujan tidak menentu, kulit kita pasti akan mengalami kekeringan dan kusam. Atas keprihatinan itu Vaseline® telah memperkenalkan produk losyen Vaseline dengan jeli petroleum. Yang mana produk Vaseline terbaru ini mampu memberikan perlindungan sekaligus melembap dan melindungi kulit serta menyokong proses pemulihan kulit semulajadi.


Untuk pengetahuan semua, rangkaian produk losyen Vaseline® yang didatangkan dengan titisan mikro Vaseline® Jelly. Ianya merupkan satu rumusan tidak melekit serta mampu menjadikan kulit cerah dan lembut. Kebaikan produk ini memberi kelembapan jauh ke dalam bagi memulihkan kulit kering, membantu mempercepatkan pemulihan kulit serta menyokong pencerahan kulit dengan menyingkirkan kulit rosak dari dalam. 


model saya cik ayu rafikah 

Dengan hanya sapuan dua kali sehari secara konsisten, kulit kita akan menjadi lebih lembut dan lembap serta sihat dari dalam, dari dalam tuh hebat kan...


Rangkaian Pencerahan Sihat Vaseline terdiri daripada:-

Insta Fair dengan Skin Micro Reflector, vitamin B3 dan Glycerin – untuk kecerahan nyata dari aplikasi pertama dan melembapkan kulit agar kulit kelihatan cerah dan lembut sentiasa.

UV Lightening dengan vitamin B3 dan tiga kali ganda pelindung suria - untuk kulit lebih cerah dalam masa 2 minggu.

Perfect 10 dengan AHA dan Pro Retinol - untuk manfaat 10-dalam-1 bagi kulit yang kelihatan cerah sempurna SPF24 PA++ untuk Perlindungan UVA dan UVB – untuk pencerahan kulit di di sampling pelindungan dari matahari


Untuk pengetahuan korang, rangkaian terkini Vaseline dengan titisan mikro Vaseline Jelly kini boleh didapati di semua semua peruncit utama, farmasi dan pasar raya besar di seluruh negara. 

Untuk keterangan lanjut tentang produk tersebut, layari www.vaseline.com.my

3 comments :

Luqman Zakaria said...

nak satu botol..hehe..buat kat aloft ek..nice kan tempat dia..sy suke..

farahiyah said...

wah, hebat. kerap ciklily dapat jemputan pelancaran produk.


jemput ziarah blog saya kalau ade kelapangan
http://www.cikguzamrud.com/2015/10/salam-ziarah-daripada-cikgu-zamrud-part.html

Wak Lat said...

cik ayu rafikah tu fotografer erk., hehe2