Monday, September 3, 2018

Jemput Datang Ke MZ Catering OPEN DAY Bangi 9hb Sept 2018

Hi Korang,

Berita baik untuk korang di luar sana...

Bagi sesiapa yang sedang tercari-cari perkhidmatan perkahwinan, katering, perkhidmatan sewa dewan, sewa bouncy castle, korang di jemput hadir ke MZ Catering OPEN DAY yang akan berlangsung pada Ahad ini 9hb September 2018 Alamat MZ Catering:
Lot 5057, Jalan Utama, 
Kg. Dato Abu Bakar Baginda,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor. 


Tel: 016-4422061
Faks: 03-89256004 


MZ Catering ini merupakan sebuah syarikat 100% dimiliki oleh Bumiputera. Mula mengorak dalam bidang katering apabila mendapat peluang menyediakan perkhidmatan katering di pusat-pusat latihan perindustrian, badan kerajaan dan swasta, institut pengajian tinggi dan lain-lain. 

Kini, MZ Catering melangkah lebih jauh kehadapan apabila mengembangkan kepakaran mereka dalam menyediakan pekhidmatan katering khususnya untuk majlis perkahwinan dengan harga yang berpatutan serta pakej-pakej perkahwinan mengikut kesesuaian bajet dan citarasa korang yang pasti akan memikat hati korang serta memuaskan hati. 

Ni kak lily sertakan beberapa pakej perkahwinan untuk panduan korang.

So bolehlah fikir yang mana satu sesuai dengan budget korang ek.

Siapa yang wajib hadir? 
  • Bakal pengantin 
  • Event Organizer 
  • Wakil-wakil pejabat kerajaan mahupun swasta 
  • Wakil-wakil dari kilang, sekolah, universiti

DAN semestinya KORANG semualah 

Supaya kita dapat menikmati hidangan yang disediakan di samping mengetahui mengenai perkhidmatan yang di tawarkan , mau tau kot kot kita nak buat majlis so dah ada contact kan senang!! 

Kalau korang nak tau, MZ Catering juga turut menyediakan tempahan untuk pelbgai majlis-majlis lain seperti majlis pertunangan, kenduri kesyukuran dan doa selamat, majlis cukur jambul, majlis hari jadi, majlis korporat dan pelbagai majlis idaman korang. Kan banyak service tuh, korang boleh cuba-cuba mintak quotation mana tau kena dengan budget korang kan

Untuk maklumat lebih lanjut korang boleh website seperti berikut : 


Boleh jugak korang check it out social media MZ Catering ni tau: 

Facebook : 

Instagram : 
Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

No comments :