Tuesday, December 7, 2021

JACK 'n JILL Jom Pilih Fun & Menang Hadiah Bernilai RM80,000 Untuk Dimenangi

Hi Korang,

Yeah nak citer pasal makan-makan jajan dan contest jugak tau.

Kali ini jenama yang cukup popular dan digemari ramai JACK 'n JILL menjemput korang untuk sertai JOM PILIH FUN & MENANG. Satu peraduan akhir tahun untuk meraikan kesetia semua peminat dan pecinta produk JACK 'n JILL


Kita semua suka hadiah, bukan?

Tetapi apabila kita perlu memilih satu daripada yang lain, ia membuat kita sering keliru kerana semuanya best. Itulah perkara terakhir yang kita perlukan selepas tahun pandemik yang begitu menekan. Jadi, bagaimana jika korang tidak perlu memilih hadiah yang mana, tetapi 'pilih pengalaman hadiah yang menarik itu


JACK 'n JILL adalah pengeluar pelbagai produk makanan yang lazat dan menyeronokkan seperti snek, biskut dan coklat. Ia memeberi kegembiraan kepada kita dengan pelbagai pilihan snek yang berperisa dan memberikan anda kita semau pengalaman penuh FUN, FUN dan lebih FUN! Ada lapan produk yang korang suka iaitu JACK 'n JILL Cream-0, Cloud 9, NIPS, JACK 'n JILL Kerepek Kentang, JACK 'n JILL Calbee, Roller Coaster, JIGS dan Corn Curls.

Masa untuk FUN yang boleh memberi ganjaran dengan hadiah bernilai RM80,000 untuk dimenangi! Peraduan "JACK 'n JILL JOM PILIH FUN & MENANG" mempunyai banyak hadiah menarik. Tahu korang suka sertai peraduan dan juga nak menang hadiahkan. Jadi cara untuk sertainya sangat mudah seperti berikut.


Langkah 1

Hanya perlu membeli RM12 dan ke atas mana-mana produk JACK 'n JILL dalam satu resit.

Langkah 2

WhatsApp gambar resit dengan butiran peribadi seperti Nama dan No MYKad

Langkah 3

Hantar jawapan soalan mudah melalui whatsapp : JACK 'n JILL Logo berwarna Merah dan Putih? (Betul/Salah)Hadiah-hadiah hebat untuk dimenangi :

Hadiah Utama x 3
Wang tunai RM10,000

Hadiah pertama x 5
Wang tunai RM3,000

Hadiah ke-2 x 110
Alat Elektronik bernilai keseluruhan RM36,000

Hadiah Mingguan x 800
Penebusan Touch ‘n Go eWallet bernilai RM1,600


Senang bukan mesti korang boleh menang. 


Makin banyak korang makan produk JACK 'n JILL makin besar peluang untuk korang menang. Peraduan ini bermula dari 1 November hingga 31 Disember 2021. 

Jadi, apa tunggu lagi? 
'JOM PILIH FUN & MENANG!'. Anda pasti layak!


#JACKnJILLJomPilihFundanMenang


No comments :