Monday, September 30, 2013

Majlis Menandatangani Memorendum Persafahaman AL ANSAR HEALTH Sdn Bhd

Hi Korang,

Terima kasih team Denaihati Network coz sudi menjemput aku ke sini.


Minggu lepas aku sempat ke Majlis menandatangani memorendum persefahaman di antara Al Ansar Health Sdn Bhd bersama 2 syarikat suplemen kesihatan iaitu Sinar Permata Resourses dan Magnetik Aura Sdn Bhd.


Ia telah berlangsung di Danau Golf Club UKM Bangi dan dan dirasmikan oleh Yang Berhagia Tan Sri Muhammad Ali Hashim iaitu Presiden Dewan Perdagangan Islam Malaysia. Ramai juga tetamu terhormat Al Ansar Health yang hadir termasuk media dan blogger gak. Majlis di mulakan dengan bacaan doa dari Ustaz Azli dan diteruskan dengan kata-kata ucapan dari Tuan Haji Muhammad Khanafi. Kemudian ucapan dari Yang Berbahagia Tan Sri Muhammad Ali dan seterusnya merasmikan acara pada petang tuh. Bagus gak lah ucapan dari Tan Sri Muhammad ni, kata-katanya merangsang orang melalyu supaya senantiasa berusaha untuk berjaya dalam bidang perniagaan.
Memeterai Memorendum Persefahaman Al Ansar Health bersama Ustaz Azli (Pengasas Sinar Permata Resorces dan Encik Adnan Abd Wahab (Pengasas Mahnetic Aura SB) telah pun selesai disaksikan oleh Tan Sri Muhammad Ali,  Tuan Haji Amir Hassan, Tuan Haji Muhammad Khanafi dan tetamu yang hadir. 
Sekejap je, browse dan sign memorendum tuh.


Daripada ucapan Tuan Haji Muhammad Khanafi Kumpulan Al Ansar telah meluaskan perniagaan mereka dengan memperkenalkan produk-produk kesihatan yang halal dan selamat digunakan. Al Ansar telah mensasarkan 12 juta ringgit untuk jualan pertama pada tahun pertama dan mempunyai stokis2 di Pekan Rabu Johor Bharu, Setiawangsa Kuala Lumpur, Jalan Reko Kajang, Sungai Petani Kedah, Wakaf Che Yeh Kota Bharu dan Cabang Tiga Kuala Terengganu.


Aku sempat gak ikut Tan Sri Muhammad Ali ke booth-booth yang disediakn. Tekun sungguh Tan Sri Muhammad Ali mendengar penjelasan tentang produk Magnetic Aura dan Sinar Permata ditemani Haji Amir dan Haji Khanafi. 


Kemudian ada press conference session di antara wakil Al Ansar, wakil Sinar Permata, wakil Magnetic Aura dengan para media dan blogger. Memacam soalan yang di tanya oleh media mengenai kerjasama ini. 

Terima kasih pada Al Ansar Properties especially pada bro Denaihati dan bro Eizil coz sudi mengajak aku ke event. Memacam info gaklah aku dapat tau pasal kesihatan ni. Tak sempat nak bergambar pun diorang ni semualah. 


Memang tak sabar nak mencuba free gift yang dapat ni. Kata K NurMisnan memang sangat berkesanlah. 

Kepada korang yang ingin mencuba pelaburan bisnes jihad bersama Al Ansar Health Sdn Bhd atau ingin melakukan terapi boleh hubungi .:

Encik Sobri : 0134814971 / 0124734645
Ustaz Azli : 0192434888
Encik Adnan : 0127212184 / 0162011549

Laman web - www.alansarhealth.com

3 comments :

MrJocko said...

Tahniah,,, Tahniah,,,

Sop said...

kalau ada modal nak jer buka stokis 1 :)

hazman aka species1980 said...

Rasa nak cuba minum diorang la... Titan kata sedap