Showing posts with label media launch. Show all posts
Showing posts with label media launch. Show all posts

Thursday, October 18, 2018

HIMALAYA SALT SPORTS CANDY Sesuai Untuk Gaya Hidup Bersukan

Hi Korang,

Pencipta Big Foot Candy, Nicko Jeep Manufacture Sdn Bhd dengan rasminya telahpun melancarkan Himalaya Salt Sports Candy, yang menyasar mereka yang gemar bersukan serta beraktiviti di luar.


Dibuat dengan Garam Himalaya semula jadi, gula-gula sukan baru ini sangat berguna jika badan anda memerlukan natrium tambahan selepas senaman yang sengit. Rasa pudina yang menyegarkan juga sesuai untuk sesiapa yang memerlukan nafas segar selepas makan tengah hari atau sebelum mesyuarat atau sesuatu yang menyegarkan pada hari yang panas. Sensasi sejuk gula-gula ini juga menenangkan tekak pada masa yang sama. 

Kenny Low, Founder and Managing Director of Nicko Jeep Manufacture Sdn Bhd & Goh Liu Ying, Himalaya Salt Sports Candy Ambassador

Kenny Low, Pengasas dan Pengarah Urusan Nicko Jeep Manufacture Sdn Bhd berkata 'inspirasi di sebalik gula-gula sukan ini berlaku semasa perjalanan mendaki bersama sahabatnya. Peluhan berlebihan menyebabkan penurunan kepekatan natrium dalam aliran darah dan ini mengakibatkan Kenny mengalamai kekejangan yang teruk. Ketika itulah dia mengharapkan adanya gula-gula (dengan kandungan natrium) seperti itu untuk membantu'.

Bahan utama gula-gula sukan iaitu Garam Himalaya semula jadi, dipercayai memiliki banyak manfaat kesihatan. Ia mengandungi lebih daripada 80 kesan semula jadi mineral seperti Potassium, Magnesium dan Kalsium yang semuanya dijumpai secara semula jadi di dalam badan. Selain mempromosikan penyerapan mineral dan nutrien ke dalam aliran darah, Garam Himalaya dikenali untuk membantu mengekalkan penghidratan dalam badan. Kenny percaya bahawa manfaat kesihatan Garam Himalaya apabila digabungkan dengan jus Lemon tulen yang kaya dengan vitamin C serta faedah pudina yang menenangkan akan menghasilkan ramuan yang banyak memberi manfaat kepada tubuh terutama selepas aktiviti sukan yang berat.

“Himalaya Salt Sports Candy datang dalam bungkusan yang mudah dinikmati di mana sahaja. Ia harus ditekankan bahawa gula-gula sukan ini bukanlah suplemen kesihatan tetapi sesuatu untuk menyegarkan kembali apabila anda memerlukan garam serta glukosa semula jadi yang lebih sihat selepas senaman yang baik," kata Kenny.

Himalaya Salt Sports Candy Ambassador, Goh Liu Ying

Di samping pelancaran Himalaya Salt Sports Candy, adalah pengenalan kepada duta gula-gula sukan itu. Goh Liu Ying, pemegang pingat Perak Olimpik 2016 dalam beregu campuran Badminton telah dilantik menjadi duta untuk gula-gula sukan ini kerana dia merupakan contoh peranan yang sesuai untuk pemain muda baik lelaki mahupun wanita. Dia juga menyukai gula-gula ini dan mengambilnya setiap kali dia keluar latihan dan membawanya bersama semasa perlawanan. 

Bukan peminat gula-gula? 

Syarikat itu juga melancarkan Himalaya Pastilles Peppermint. Pastil enak bersaiz kecil yang datang dalam satu paket yang mudah ditutup semula untuk melegakan tekak dan menyegarkan nafas dengan perisa pudina sejuk.


Kedua-dua Himalaya Salt Sports Candy (15g) dan Himalaya Pastilles Peppermint (25g) adalah disahkan Halal dan boleh didapatkan di farmasi-farmasi utama, pasar raya, dan pasar raya besar di seluruh negara.












Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

Thursday, May 11, 2017

Majlis Pelancaran "Semarak Bangsawan dan Panggung Seni Tradisional 2017"

Hi Korang,

Ni aku nak kongsikan sedikit informasi mengenai program Bangsawan dan Panggung Seni Tradisional yang bakal berlangsung tidak lama lagi. 

Sedikit sejarah Bangsawan ni ek



Teater bangsawan merupakan seni pementasan atau teater lama di Malaysia. Di zaman kegemilangannya, pementasan bangsawan sangat terkenal di kalangan masyarakat ketika itu dan berjaya melahirkan ramai pelakon-pelakon filem yang hebat dan terkenal di layar perak. Bangsawan merupakan satu bentuk teater Melayu yang menggabungkan unsur teater tradisional dan moden kerana telah dipengaruhi oleh wayang Parsi atau mendu yang dibawa ke Pulau Pinang pada tahun 1870 oleh pedangang India." {Teater Tradisional Melayu, Mohamed Ghouse Nasuruddin; Dewan Bahasa dan Pustaka, Kuala Lumpur 2003).

Sesebuah pementasan bangsawan yang baik akan berdiri dalam strukturnya yang membezakan ia dengan teater-teater lain. Antara struktur sesebuah pementasan bangsawan adalah berkisarkan kisah-kisah istana, dipersembahkan melalui babak ke babak, mempunyai latar pentas yang membezakan latar tempat bagi setiap babak, penggunaan side wing atau sebengbagi mengimbangi tirai babak, pemasangan mahkota alam, menggunakan muzik secara langsung, unsur tasmat atau kekaguman, persembahan extra turn yang merupakan persembahan selingan untuk pertukaran set dan ia juga adalah sebagai hiburan bagi meredakan perasaan penonton. Watak taukeh panggung sebagai pembuka persembahan, bernasib dan lain-lain.



Program ini dilihat amat penting terutama dari sudut pembangunan dan pemeliharaan bangsawan. Semarak Bangsawan diisi dengan pementasan bangsawan berjadual di Panggung Bandaraya Kuala Lumpur pada minggu kedua setiap bulan sepanjang tahun. Pada tahun 2014, program ini telah dipindahkan ke Auditorium Dewan Bandaraya Kuala Lumpur. Perubahan tempat ini adalah disebabkan oleh sambutan baik yang diterima dan juga tuntutan tempat duduk yang lebih luas dan selesa untuk para penonton.


Sejak program ini dilaksanakan pada tahun 2007, program Semarak Bangsawan telah berjaya menarik seramai 80,988 orang penonton terdiri daripada pelbagai lapisan masyarakat dan kaum. Manakala 35 kumpulan bangsawan sedia ada dan baharu telah terlibat sepanjang pementasan ini.


PANGGUNG SENI TRADISIONAL 2017


Kini, Panggung Seni Tradisional 2017 (PST2017) kembali menemui warga kota Kuala Lumpur. Program kali ini akan menampilkan beberapa kumpulan seperti Kumpulan The Sound of Tai Hei, Persatuan Seni Persembahan Malaysia (ASTANA), Persatuan Penggerak Warisan Seni Budaya Negeri Kedah (Akrab Kedah), Persatuan Penggiat Zapin Negeri Johor (Pe-Zapin), Fakulti Tori, Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) dan Fakulti Muzik dan Seni Persembahan, Universiti Pendidikan Sultan ldris (UPSI). Antara kesenian tradisional yang akan diangkat pada tahun 2017 adalah seperti berikut:


TARIKH

PERSEMBAHAN

TAJUK

PENGARAH

KUMPULAN
28 & 29
Julai
Opera Cina
(Kantonis)
Wedding Nite
-The Gathering and Fairy Tales in The Heaven
Encik Jeff Chua
Chin Hok
The Sound  of  Tai
Hei
25 & 26
Ogos
Dramatari Klasik
India


Devdas
Encik Ravi Shanker Ramo Murthy
Persatuan       Seni Persembahan Malaysia (ASTANA)
27 & 28
Oktober
Teater
Tradisional Jikey


Naga Berapi
Encik Saipol Bahari Mohd Iman
AKRAB Kedah
17 & 18
November
Koleksi Tari
Serumpun
Koleksi Tari
Serumpun
-
 KK JKKN
 Pe-Zapin
 ASWARA
 UPSI



Lokasi Dan Tiket Persembahan

Seperti yang dinyatakan sebelum ini bahawa pelaksanaan program Panggung Seni Tradisional ini telah bermula pada tahun 2013 di Auditorium JKKN Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur sehingga tahun 2015. Manakala mulai tahun lepas (2016), pelaksanaan program ini telah mendapat sokongan dan kerjasama daripada rakan sebapa JKKN, iaitu Pusat Pelancongan Malaysia (MatiC) yang terletak di Jalan Ampang, Kuala Lumpur. Pihak MatiC telah sudi menaja ruang di Dewan Tunku Abdul Rahman sebagai venue persembahan. lni bermakna gandingan JKKN dan MatiC dalam pelaksanaan program ini telah memasuki tahun kedua sejak 2016.

Untuk menonton persembahan dalam program PSl 2017 ini, para peminat dan penonton perlu mendapatkan tiket-tiket dengan membuat tempahan di talian 03-2614 8200, yang dijual dengan kadar seperti berikut:-

• RM50 (VIP /Premier)

(Nota: Para pembeli Tiket VIP /Premier akan menerima goodies oleh pihak penganjur)

• RM20 (Biasa/Regular)

(Nota: 50% Diskaun untuk Tiket Biasa/Regular bagi Pelajar, Warga Emas dan OKU.)

Jom kita meriahkan lagi Semarak Bangsawan dan Panggung Seni Tradisional 2017 ni ek


Thursday, January 26, 2017

Hada Labo Lifting & Firming Range, Untuk Lebih Muda Berseri

Hi Korang,


Bila masuk 3 series ni, mulalah mengelabah nak cari bahan untuk jadi muka kan. Yelah kolagen mula nak menurun, kulit mula mengendur kan hehehehhe siapa yang tak gelabah wei.

Nasib baik Hada Labo memperkenalkan rangkaian Lifting & Firming untuk mereka yang berusia 30 tahun ke atas hehehehe aku la tuh..


Minggu lepas aku di jemput ke media launch produk Hado Labo yang terbaru ni di KL Trillion. Cantik bak hang tempat tuh wei, sempatlah swafoto dengan view yang cantik tuh, yelah dari tingkat 34 kot haruslah cantik pemandangan walaupun masa tu baru lepas huja
n


Rangkaian Lifting & Firming yang terbaru ini dirumuskan untuk membuatkan kulit muka lebih muda dan berseri. Formula ini dipertingkatkan untuk mensasarkan keanjalan dan ketahanan lapisan epidermis kulit.



Kedua-dua bahan utama dalam baru dan lebih baik di dalam kandungan Hada Labo Lifting & Firming adalah Hydrolyzed Elastin dan Hydrolyzed Collagen, yang bekerja bersama-sama di peringkat sel untuk mewujudkan kekuatan kulit, ketegasan, dan bentuk. Elastin dan Kolagen kedua-duanya adalah penting untuk mengekalkan ketegasan kulit dan keanjalan. Rangkaian ini juga diselitkan dengan Elasgrow dan Fermented Soymilk, ramuan eksklusif untuk meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin yang membantu meningkatkan ketumpatan kulit, ketegangan dan keanjalan untuk mengekalkan kulit kelihatan lebih ketat, dan naik serinya

Elaine Choo, Senior Product Manager explaining the product benefits and the formula concept behind this new improved formula. 

Rangkaian baru ini juga dipertingkatkan dengan 4 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu kulit yang mendalam hidrat dari permukaan ke lapisan kulit dalaman untuk kulit yang lembut, licin dan lembut.. Ia juga mengandungi anti-oxidants properties yang kuat daripada kesan kerosakan radikal bebas.

Rangkaian The Hada Labo Lifting & Firming range terdiri daripada 6 jenis produk:-


Lifting & Firming Lotion – Rich (RM 67.50)

Lotion is an essential first step after cleansing. It helps to awaken skin and drives moisture deep into the inner skin layers to prepare skin to fully receive the benefit of the next skincare regime that follows. For best results, use twice daily after cleansing. Gently pat the lotion onto the face until thoroughly absorbed.



Lifting & Firming Milk (RM 70.90)

A light-weight milk that easily penetrates deep into skin to restore youthful radiance and luminosity, leaving skin visibly firmer and smoother. This can be applied twice daily after lotion / essence application. Gently pat onto the face until thoroughly absorbed.


Lifting & Firming Cream (RM 78.00)

This velvety cream melts into the skin to provide an intense nourishment to strengthen and improve the skin’s youthfulness, leaving skin visibly lifted, firmer and more luminous. After applying lotion / essence, take a sufficient amount and apply evenly on the face and neck area. Gently massage and pat to allow absorption into the skin.


Lifting & Firming Wrinkle Care Cream (RM 74.90)

A rich and nourishing cream that is designed to treat age sensitive contours around the lips and eyes. Regular usage of the Wrinkle Care Cream will leave the lines looking finer and smoother, revealing a plumper, more youthful and renewed skin texture. Use this twice daily after moisturizing. Gently dab onto wrinkle prone areas such as the forehead, eyes and lip area.


Lifting & Firming Mask (RM 52.90)

A serum-soaked mask enriched with anti-aging ingredients to deeply hydrate the skin and restore the skin’s youthful vitality. This soft cloth mask is designed with the right thickness to fit the face perfectly. Upon application, skin feels instantly revitalized, lifted and smoother. The Lifting & Firming Mask can be used once or twice a week as part of your skincare regime. 


Lifting & Firming Essence (RM 89.90)

The Lifting & Firming Essence contains naturally derived Pomegranate extract and Lycopene, which boasts 100 times more antioxidant power than Vitamin E to fight signs of aging and pollution. It also contains Soybean Extract to help improve skin elasticity and boost collagen and elastin in the skin to reveal ๏ฌrm and youthful skin. The Lifting & Firming Essence is formulated with High Performance Penetrating and Deep Moisturizing (HPP&M) Technology which has an active delivery system to drive moisture deep into skin to fully hydrate skin from the surface to the inner skin layers. This also works to prepare skin to receive the full bene๏ฌts of skincare that follows. For best results, use after Hada Labo Lifting & Firming Lotion. Apply on palms and gently pat onto face until thoroughly absorbed. 

Rangkaian Hada Labo Lifting & Firming adalah pH yang seimbang dan bebas daripada alkohol, haruman, pewarna dan minyak mineral. Ia boleh didapati di semua farmasi utama di seluruh negara bermula Januari 2017.

Hada Labo skincare philosophy: 

“PERFECT X SIMPLE”

For ultimate perfection and ultimate simplicity

Wednesday, January 25, 2017

IT'S PORE PERFECTION By ‘PINK’ Pure Beauty

Hi Korang, 


Asal pink je korang suka kan!!


Memang pink dengan pompuan tidak dapat dipisahkan ye hehehe tak caya pi tanye blogger pinkymomma tuh. 

Kini ‘PINK’ Pure Beauty telah pun melancarkan produk terbaru mereka yang mana merupakan produk penjagaan liang muka dengan sempurna dalam pembersihan liang dan penapisan kulit untuk kita wanita hari ini. 

Pink By Pure Beauty ni di bawakan oleh Watsons Malaysia iaitu salah satu farmasi penjagaan diri terkemuka di negara ini. 

"Watsons is always ahead in product innovation to provide our customers the variation within our stores, and we are proud to introduce The Pore Perfection range from Pure Beauty for our customers in Malaysia," kata Caryn Loh, Country General Manager and Head of Watsons Malaysia pada majlis pelancaran produk kepada para media dan blogger.


Rangkaian Pore Perfection dari Pink by Pure Beauty ini dirumus khas menggunakan kombinasi unik yang kaya dengan mineral Pink Clay dan Jeju Volcanic Ash, Jeju carbonated thermal water dan Pink Flower Complex semula jadi. Formulasi ini membantu untuk membersih jauh ke dalam kulit, mengawal sebum, mengurangkan dan mengetatkan liang pada masa yang sama menghidrat kulit dan menghaluskan warna kulit.


"Pink by Pure Beauty has been receiving positive responds from our customers and we are confident with The Pore Perfection range will be a favourite with its unique formulation Korean packed beauty ingredients and natural flower extracts," kata Danny Hoh, Head of Marketing, Watsons Malaysia. 

Terdapat 3 jenis liang yang bergantung kepada umur orang itu dan sebab-sebab yang berbeza. Terdapat banyak sebab-sebab yang mempunyai liang ketara, misalnya, ia dipengaruhi oleh hormon, tekanan, cara yang salah pembersihan, isu-isu alam sekitar yang melampau, penuaan dan banyak faktor lain.


Rangkaian Perfection Pore dengan empat bahan utamanya adalah dihuraikan seperti berikut: 

i. Pink Clay 

Pink Clay is one type of Kaolin clays - the oldest treatment the mankind has available and it effectively and naturally treats many disorders. Pink Clay provides a profound absorption of toxins and clogged oil from the skin while combats skin irritation and dryness. It cleanses the excess sebum and other substances from pores. The clay is dried by sunlight from natural ingredients taken from mountainous areas in France Jula. It is enriched pristine naturally balanced minerals, balancing the most stressed and sensitive types of skin.

ii. Volcanic Ash

Jeju Volcanic Ash is called "light rock" in Jeju dialect. They are precious natural resources that are strictly protected under special law of Jeju island, which could only be extracted from specific regions in Jeju and non-complete products cannot be exported. Jeju Volcanic Ash contains zero harmful heavy metal. It is safe to be used as cosmetic raw material. The ability of neutralization of Jeju Volcanic Ash absorbs sebum or harmful matter of outside environment, leaves skin purified.

iii. Carbonated Thermal Water

Korea's best quality carbonated thermal water from San-bang mountain in Jeju! Purified groundwater is rich of 13 minerals including carbonic acid ion, calcium, sodium & others, hydrates the skin from inside-out. 31°C of San-bang mountain's thermal water allows carbonate acid to keep it's moisture, leaves skin moisturized and refreshed. Carbonated thermal water helps keep the collagen fibers between cells strong, aiding overall firmness & plumpness of skin, also help mechanically wash out the pores without too much harshness.

iv. MAT-XS Bright

MAT-XS Bright is a compounded ingredient with Java tea leaf extract. Via clinical evaluation, scientists found MAT-XS Bright is effective in reducing sebum production, reducing shiny appearance and decreasing pore size


Rangkaian The Pore Perfection ini terdiri daripada cleansing foam, toner dan essence dan sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah liang pori muka yang besar dan berminyak tau.

Untuk maklumat lanjut layari

Website Watson : http://www.watsons.com.my




Tuesday, January 24, 2017

Launch Of GT Dollar Malaysia “One-Stop Mobile -Commerce Platform”

Olla Everyone,

Media launch of GT Dollar Malaysia “One-Stop Mobile -Commerce Platform” last week at Sime Darby Convention Centre.

Due to all fact is in English so I won't translate info bahasa malaysia ye ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

YB Datuk Mas Ermieyati binti Samsudin 
(Deputy Minister of Tourism and Culture Malaysia)

Y.B. Datuk Mas Ermieyati Binti Samsudin, Deputy Minister of Tourism and Culture debuted the launch of e-commerce giant, GT Dollar Malaysia at Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara, Kuala Lumpur today at the Malaysia FinTech Ecosystem Conference and GT Dollar Grand Launch.

The event was witnessed by distinguished government officials as well as 3,000 prominent IT and e-commerce industry leaders who support the development of a dynamic FinTech ecosystem, paving way for SMART innovations like GT Dollar, making Malaysia a force to reckon with in the FinTech sector.

This collaboration between the Malaysian government and GT Dollar helps to alleviate the lives of people through the launch GT Dollar mobile application, which is a “one-stop mobile e-commerce platform” that seeks to build a cohesive community for consumers and merchants from a myriad of industries to interact within its marketplace.

To complement this collaborative effort, GT Robot an innovative high-technological form under the GT Group, specializes its advancement in humanoid robotic solutions. In recognition of it’s advancement, the Malaysian government is planning to allocate a zone located along the Malacca-Negeri Sembilan border for GT Robot’s own manufacturing and assembly plant, which is worth approximate to RM 300 million in investment. This plant estimated to generate income for the company of approximate USD 20 Billon (which is equal to 10 Million pieces of Mobile Robot) and create more than 10,000 working opportunities for locals in the next 5 years. The GT Robot plant will be the first in Asia with eco-friendly manufacturing with the high technology equipment after China.

handphone, GT Mobile GT-888

watch, GT Watch

Today, marks the launch of a groundbreaking event that will go down in history. Unveiling an all new improvised major update of GT Dollar application, the world’s first social mobile e-commerce software. This new concept was first found in year 2014 by the GT Group President and CEO Dr. Paul Zhang Baolu, who is equipped with over 30 years of industry experience in high-technology management, economic and tourism development worldwide. The company is valued at more than $4.7 billion. The conference is aimed to drive development of regional interne use, where users and businesses connect seamlessly without barriers. This benefits the consumers greatly as businesses become more affordable thus stimulating economic growth, national tax revenue and employment growth.

As a major update, there will be new enhanced key features to help alleviate the overall user experience. Through the adoption of SMART technologies which comprises of AR technology to for implement “the seek honey feature”, “catch a bee to earn GT Cash features” which can be used for purchases within the interactive marketplace as well as being an effective Bee Commerce tool to help users manage their finances effectively by enjoying exclusive long term savings, emerging as Malaysia’s trendsetter in the world of e-commerce.

This application aims to embrace technology, thus contributing towards the economic growth of the country. A comprehensive platform for both consumers and merchants, encouraging cash free transactions around the world. With zero registrations, subscription and advertising fees, merchants need to purchase GT Dollar (Virtual Currency) and distribute it to their users anytime, anywhere. This will in turn form into e-promotion or e-advertising with minimal charges. The Online Payment Gateway will be used to accept payment online – E-wallet / Visa (Credit, Debit, Prepaid) / MasterCard (Credit. Debit, Prepaid) / CUP Card (Credit, Debit, Prepaid) / Direct Debit Account to perform transaction charges. 

GT Dollar primary focus is about a creating a world of convenience centered around virtual credits account to allow users to make payment via an e-wallet system which enables extensive search for products or services via a marketplace.


GT Dollar allows SMEs to function virtually. It connects them with new and existing consumers and maintains a loyalty programme through the distribution of virtual credits (GTD). Communication between merchants and consumers is facilitated via seamless GPS- location and user-friendly booking platforms.

The application serves as a composite of one’s daily lifestyle and a city guide to complement and simplify the increasingly hectic lifestyle by providing users with an unprecedented access to a large database of over 80,000 merchants worldwide hitherto not on Internet or mobile, but who offer a great range of products. Merchants and users can enjoy other services beside online shopping such as fund transfer, utilities bills payment, prepaid air time top-up, Social Network Chat (for up to 20 people in each group) and etc.

As per statistic, there are more than 18 million active digital users in Malaysia and up to 2015, a total 77.3% of Malaysian households have access to broadband services.


The application is active all through the day, allowing users to shop at their own convivence at the ease of their Smartphone. “We saw the opportunity to take advantage of the digital boom and developed an innovative solution that benefits both businesses and consumers” said Mr Patrick Chew, Country CEO of GT Dollar Malaysia. 

YB Datuk Seri Panglima Madius Tangau, Minister of MOSTI mentioned, “in 2015, there were 3.4 billion Internet users globally with an expectation that it would increase to 9 billion over the next 10 years. Indeed, the government recognizes the importance of digital technology in propelling the economic growth. We are pleased to see a local company embarking on an innovative effort that is in line with the government’s aspiration to surge in the development of technology. We applaud GT Dollar for being a game changer in the e-commerce sector. And I am sure that users will benefit at large from utilizing the platform and its features”.

GT Dollar aims to shape the future of mobile travel and drive tourism growth with potential collaborations with Tourism Association to increase the tourism landscape in Malaysia. Paul Zhang being the Chairman of the China Tian Ma Travel Group, the third largest travel services and recreation provider in China hopes to woo China tourists to Malaysia with GT Dollar, which will serve as an essential city guide for tourists.


YB Datuk Mas Ermieyati binti Samsudin 
(Deputy Minister of Tourism and Culture Malaysia)

GT Robot is planning to start up its manufacturing and assembly plant in Malaysia located along the Malacca-Negeri Sembilan border which is worth approximate to RM 300 million in investment. This plant estimated to generate income for the company of approximate USD20 Billion (which equal to 10 Million pcs Mobile Robot) and create more than 10,000 working opportunity for the local in next 5 years. The GT Robot plant will be the first in Asia with eco-friendly manufacturing with the high technology equipment after China.


GT Dollar Malaysia hopes to expand its e-commerce business globally and be the gateway for Asia. At this launch, GT Robot, the innovative high-technological wing of GT Group that specializes its advancement in humanoid robotic solutions will be unveiling two of its robots called the GT Wonder Boy, a SMART social bot companion and GT Gobot, a multifunctional service bot that is targeted to improve the overall quality of people’s life, transcending into a new era of intelligence. 

Tuesday, October 18, 2016

CASIO EXILIM FR200 dan EX-ZR5000 Untuk Si Kaki Selfie

Hi Korang,

Minggu lepas sempat aku ke event Casio di Armada Hotel, lepas je habis meeting terus je shoot ke sana. Lama jugak tak ke event tech so dapatlah jumpa geng-geng tech 


Casio Malaysia baru-baru ini telah melancarkan kamera terbaru mereka baru iaitu EX-FR200 dan EX-ZR5000. 

Disasarkan kepada mereka yang suka berselfie, dengan EX-FR200 pengguna boleh mengambil keseluruhan imej 180 darjah dengan menekan hanya satu butang, ini termasuklah gambar pemandangan di bahagian belakang. Selain kamera ini boleh merakamkan 360 darjah 'view' horizontal Panorama untuk gambar dan video. Selain itu 208 darjah untuk foto dan video Super Wide Angle. Selain itu FR-200 mempunyai ciri-ciri waterproof, freeze-proof, dan impact resistant.

Full 360 view

Dome view mode


Panorama mode


Main Features of the EX-FR200

■ Dome View mode captures the entire 180-degree view The camera captures the entire 180-degree surrounding view with the press of a button, capturing the whole background including the user and companions, no matter what angle of view. Captured images can be viewed in split perspectives using the EXILIM Album app, truly bringing the experience alive.

■ 360-degree Panorama mode. By shooting with the lens facing up, users can capture 360-degree horizontal panoramic images. Shoot powerful images at the press of a button, without having to turn the camera.

■ 208-degree diagonal Super Wide Angle mode. The camera can capture 208-degree diagonal Super Wide Angle images by automatically trimming from the center portion of the lens’s shooting range

■ Use two cameras to shoot Full 360° images. Use two cameras together to capture Full 360° images with a 360-degree horizontal and vertical view.

Encik Takashi Niida, Pengurus Bahagian Pemasaran Global Strategik, Casio Computer Ltd berkata 


“It is our hope and vision to take away the monotony and limitations of selfie taking using a smartphone camera and encourage users to see the vast capabilities that our digital cameras bring to the global phenomenon of selfies. We wish to keep reminding users that Selfie is Casio and Casio is Selfie.”


Turut diperkenalkan kamera EX-ZR5000, tambahan terbaru kepada siri Casio EXILIM ZR. Model baru ini juga memaparkan 19mm super wide-angle lens dan Wide View Photo mode untuk merakamkan pemandangan yang lebih luas dan berimpak tinggi sekaligus menjadikan gambar-gambar menjadi lebih cantik. 





Dengan spesifikasi dan ciri kamera ini menjadikan pengguna boleh mendapatkan foto ber 'selfie' dan 'wefie' dengan lebih cantik.



Turut hadir ke majlis pelancaran adalah Leona Chin pelumba drift perempuan no. 1 di Malaysia, yang turut sama berkongsi pengalaman beliau menggunakan FR200 ketika melakukan aksi-aksi drift di litar.

FR200 dijual pada harga RM2,399 manakala ZR5000 berharga RM1,949. Kedua-dua model dijangka berada di pasaran pada akhir bulan Oktober 2016.

Thursday, September 8, 2016

H20+ Beauty Produk Kini Di 11th Street

Hi Korang,


Produk jenama H20+ Beauty ni memang dah lama ada di pasaran cuma kita tak berapa nak perasan due to lack of promotion agaknya. 

So kini H20+ Beauty kembali lagi dengan lebih idea yang lebih kreatif dan inovatif untuk para pengguna kecantikan di Malaysia ini. 


“H2O+ was founded more than two decades ago as a groundbreaking concept to deliver innovative, modern and effective skin care options in an environment that encouraged women to make their own choices. That courageous spirit and customers-first approach have always been a core tenet of the brand,” kata Ms Joy Chen, CEO kepada H2O+ Beauty. “Now we want to amplify that spirit with a reimagined H2O+ Beauty, one that even better serves our customers by being more innovative, creative and results-focused. We can’t wait for the public to see what’s in store.”

Luxor Beauty World merupakan sole distributor untuk H20+ Beauty di Malaysia dan kini mereka telah melantik 11th Street sebagai online parter secara rasmi. So lepas ni nak beli produk H20+ ni boleh je ke website 11th Street kan. 


Encik Bruce Lim selaku Vice President of Merchandising, 11street berkata “Based on an online survey we conducted recently, a majority of Malaysian shoppers prefer shopping online for one simple reason – convenience. At 11street, we see this surging trend as the catalyst to the rise of e-commerce in Malaysia, with many brands hopping aboard the bandwagon. Our partnership with H2O+ Beauty today adds another feather to our cap, for we are honored to support their shift into an omni-channel retailing.”

H20+Beauty menawarkan produk mereka seperti berikut:


Oasis 
The legacy collection of H2O+ features hydrating products that transform a parched complexion into perfectly supple and smooth skin that is brimming with vitality


Infinity+ (formerly Sea Results) 
Age-defying products that leverage the energizing powers of water to stop the “ripple effect” of aging by treating the most telltale signs, both instantly and over time


Waterbright (formerly Waterwhite)
Hydra-powered products with effective brighteners, such as Vitamin C, that diminish dark spots, even out skin tone and promotes overall radiance


Elements
Brings cleansing and purity to all skin types, preparing your complexion for specialized treatment and spectacular results. Water is the foundation for our brand – and these new formulas are the building blocks of any skin care routine


Body Care
Our Sea Salt, Eucalyptus and Aloe, Milk and Specialty Care collections maximize the ultimate hydrating power of H2O to cleanse, moisturize and soften skin from head to toe


Ermm memacam produk rupanya ada keluaran H20+Beauty ni ek

Untuk info lanjut korang boleh check it out di

Website : 

Facebook page : 

Bolehlah korang cuba nanti ek