Showing posts with label buang lemak. Show all posts
Showing posts with label buang lemak. Show all posts

Monday, November 28, 2016

REVIEW | Passion D’TOX Untuk Buang Lemak Degil Dalam Badan.

Hi Korang,

Sesangatlah pentingnya produk buang lemak degil untuk aku ni ek!!

Sebab apa?

La kalau banyak sangat lemak yang sampai menutup saluran darah bagai so cam ne otak dan anggota badan kita nak bekerja ishkk tak terfikir ke hah?

Itulah bukannye penting untuk aku sorang je, eh korang pun samalah especially yang mana malas bersenam bagai tu kan.

So memperkenalkan 

PASSION D’TOX

Apa itu Passion D’Tox?

Passion D’tox (PDX) adalah produk yang mengandungi ekstrak buah-buahan dengan kepelbagaian serat yang kaya dengan vitamin C dan E. Minuman kesihatan ini mengandungi serat yang menghalang arbohidrat berlebihan serta kalori kesan dari pengambilan makanan harian anda. jadikan jus berkhasiat ni sebagai sebahagian daripada gaya hidup anda bagi menggalakkan pertumbuhan bakteria, melancarkan sistem pencernaan agar sihat berbanding sebelum ini.

Dan paling penting PASSION D’TOX TIADA KESAN SAMPINGAN!

Itu yang penting ni, tiada kesan sampingan, yelah ramai orang takutkan nak makan produk-produk kesihatan yang ada kesan sampingan, mana tau effect kat hati ke jantung ek


Khasiat dan nutrisi Passion D’Tox

  • Kaya dengan Serat, Vitamin C dan Vitamin E
  • Serat larut membentuk gel dalam laluan pencernaan mengepam keluar kekotoran dan toksin
  • Mengelakkan sembelit
  • Menyingkirkan lemak yang tidak diperlukan dan menyekat lebihan karbohidrat dan kalori
  • Bahan semulajadi dan tiada pewarna tiruan
  • Tiada kesan sampingan
  • Meningkatkan jumlah bakteria sihat
  • Meningkatkan pemulihan kulit
  • Anti-penuaan
  • Melembap
  • Agen pemutihan kulit.Khasiat dan nutrisi 

Giler banyak khasiat produk ni kan.



Cara pengambilan Passion D’tox 

  • Mix 1 sachet ke dalam 150ml air dalam suhu bilik, kacau dan minum segera.
  • Untuk kesan maksimum, minum segelas air suam keesokan harinya.
  • Pastikan pengambilan air secukupnya setiap hari untuk menyokong proses detox
  • AMARAN !! Tidak digalakkan minum produk ini oleh wanita hamil atau kanak-kanak..
  • Tetapi selamat untuk penyusuaan


Pengalaman Mengamalkan Passion D'Tox


Ermm aku amalkan mengambil Passion D-Tox ni selama beberapa hari dah ternyata ianya sesuai dengan perut aku. Hahahaha ingat matching baju ke mix and match. Maknanya Passion D’Tox ni menjalankan tugasnya semasa berada di dalam badan aku, membuang segala lemak-lemak di dalam badan secara beransur-ansur melalui perkumuhan tapi tak delah sampai cirit birit pun. Proses macam biasa tapi kuantitinya banyak heheheheee baguslah tuh kan.

Kira lepas keluar dari toilet tuh, badan rasa ringan je hehehehhehe


Yang menariknya Passion D’tox ada pensijilan KKM diluluskan dan Halal disahkan. Dengan insurans produk RM 2,000,000 wow unbelievable 

Kalau korang nak detox badan korang juga boleh la cuba Passion D'Tox ni.. Sangat bagut tau.. Harganya pown berpatutan..

Harga PASSION D'TOX

πŸ‘‰ 1 kotak - RM 110

πŸ‘‰ 2 kotak - RM 200

πŸ‘‰ 4 kotak - RM 380 ( Harga Promo )


Untuk keterangan lanjut dan pembelian, sila layari :-

Facebook Page



Instagram




Monday, November 14, 2016

XIERRA Thermal Pants – Buang Lemak Peha Dan Pinggul

Hi Korang,


Siapa yang nak kurus??



Eh angkat tangan lekassss

Aku ni pantang kalau ada produk yang boleh menguruskan badan tanpa rasa sakit macam cirit birit tuh kan, bukan apa aku ni berjalan ke sana ke mari so tak praktikal nak makan ubat kurus yang cirit birit tuh hehehehee kang sakit perut time jem cam ne ek!!

Bila ada kengkawan perkenalkan XIERRA Thermal Pants terus je aku melonjak-lonjak nak cuba, yelah sarung je seluar dan boleh je teruskan aktiviti cam biasa.


XIERRA Thermal Pants ni sebenarnya sejenis seluar yang materialnya dari fabrik neo thermal yang memerangkap haba yang keluar dari badan kita. Haba yang terperangkap itu akan meningkatkan suhu badan kita, dan resultnya tentu lah lebih banyak peluh akan produce dari badan kita dan kalori lebih banyak terbakar. 

Apa yang BEST SANGAT tentang XIERRA THERMAL PANTS ni? 

----------------------------------------------------------------------------------------

➜ BAKAR Lebih Kalori
➜ Peluh Lebih BANYAK Dalam Masa SINGKAT 
➜ Membuang Lemak di Peha, Pinggul dan Perut Secara EFEKTIF
➜ Design Seluar Lebih PANJANG
➜ Design Special WAISTBAND
➜ Rasa KERING dan SELESA di Bahagian Luar
➜ Material Sangat BERKUALITI dan FLEKSIBEL
➜ Jahitan KUAT dan BERKUALITI

Badan akan menjadi lebih ringan, segar, peha lebih kecil dan perut mungkin semakin ramping selepas seminggu, biasanya Perubahan boleh dilihat seawal 5-7 hari bergantung kepada tubuh badan masing-masing.



Aku ni pun baru je pakai 2 hari sebab weekend memang aku pi bersenam kat taman depan rumah ni so ternyata memang banyak peluh keluar padahal baru je pakai dalam 20 minit cam tuh. Tak kisahlah berapa kg yang dah turun tapi nampak peha aku agak berkurangannya inchnya.


Sebabnya kalau nak beli XIERRA Thermal Pants ni korang kena consult dulu dengan diaorang bab saiz ni. Yelah barulah cun bila pakai nanti, takkan nak pakai seluar saiz besar tapi peha kecil kan hauhauahuahua.

Don’t worry, salah saiz boleh tukar.


Harga XIERRA Thermal Pants ni ialah RM139.00 dan percuma postage!!

Aku rasa amat berpatutan dengan budget orang-orang nak cantik cam kita ni ek. Once dah dapat seluar kurus ni korang juga akan menerima “Home Workout Guide” RAHSIA untuk kuruskan peha, pinggul, dan perut cara sihat dan juga PERCUMA pelan diet harian yang simple tanpa perlu berlapar. 

Yang bestnya, dah beli XIERRA Thermal Pants ada pulak cabaran kurus XIERRA dan berpeluang memenangi RM1,000 cash! Cara nak join #xierraweightlosschallenge ni sangat mudah.


- LIKE Facebook page XIERRA

- SHARE post di Facebook page XIERRA (klik sini) dan pastikan post setting tu public okayh?

- Upload gambar BEFORE dan AFTER di Facebook korang dengan caption bagaimana XIERRA Thermal Pants mengubah gaya hidup sihat korang dan jangan lupa hashtag #xierraweightlosschallenge (pastikan setting public juga)

- Gambar peserta WAJIB memegang XIERRA Thermal Pants sebagai bukti pembelian. 

Pemenang akan dipih pada bulan Januari dan transformasi terbaik dan caption paling menyentuh hati akan dipilih sebagai pemenang! 


Untuk yang berminat nak beli XIERRA Thermal Pants ni boleh terus hubungi dan rujuk:

Whatsapp: 010-847 2611


Instagram: @xierra.official


Kalau nak kurus lekas, mudah dan tanpa sakit, so inilah caranya ek!!


Friday, April 22, 2016

SR-9 Fat Burner Untuk Kurus Dan Lebih Sihat Tanpa Tahan Lapar

Hi Korang,



Kurus
Kurus 
Kurus

Siapa tak nak kurus kan? Rasa majoriti orang-orang kat luar sana yang saiz secomel aku memang nak kurus. Mungkin matlamat kita sama tapi cara kita berbeza, ada orang nak kurus sampai tak makan langsung, ada orang nak kurus ikut diet atkins, ada orang makan pil kurus dan memacam style lagi kan.

Tapi aku?

Memang teringin nak kurus tapi tak de sampai menjerut diri, tahan lapar tak bertempat ikutkan sangat peraturan ubat kurus tuh. So aku memang sentiasa mencuba produk ubat kurus ni, memang banyak ada yang bersesuai dan ada yang tidak. Yelah tak serasi dengan badan, confirmlah aku takut nak makan kan.


Baru-baru ni aku di perkenalkan dengan SR-9 keluaran syarikat RBS Network Sdn Bhd ni, terima kasih kat blogger Mia Liana tau, dialah yang bersungguh-sungguh promote produk ni kat aku.





Rasanya produk ni baru je di pasaran lah. Sempat kitaorang ke product briefing SR-9 baru-baru ni, memacam ilmu yang aku dapat mengenai produk kesihatan ni ek

Meh aku citer lagi mendalami mengenai SR-9 ni ek

APA ITU SR-9?

Mixed Botanical Powder Sachet ( Orange Flavour )

SR-9 Adalah satu formula khas yang dicipta bagi membantu mengurangkan lemak dan menambah tenaga. Membantu pembinaan otot agar kelihatan Cergas, Sihat, Menawan dan Bertenaga.

- Meningkatkan Metabolisma
- Mengawal Selera Makan
- Membakar lemak 200% X pantas 
- Memberi Tenaga EXTRA



#BakarLemak #BinaOtot #Cergas #Sihat #Menawan #Tenaga #Nakkurus #Taklapar #FatBurner #KuruskanBadan #Langsing #Menawan # Ramping #SR-9 #Ubatkurus

Wow menarik kebaikan SR-9 ni ek. Meh kita tengok pulak bahan-bahan yang terkandung di dalam minuman kesihatan ni ek

Bahan-Bahan aktif yang digunakan dalam SR-9

Glutamine - Mengekalkan otot badan
Creatine - Membantu menyalurkan tenaga
Protein - Membina otot, hormon, enzim, sel, asid nukleik dan komponen imunisasi badan
Asidamino - Komponen utama dalam pelbagai metabolisma
L-Carnithine - Salah satu asid amino yang paling penting bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan
Fenugreek - Mengawal peningkatan kadar kolesterol dalam badan
Garcinia Cambogia - Membantu mengawal nafsu selera makan
Tribulus - membantu dalam peningkatan hormon testosterone (hormon lelaki)
Catuaba - Membantu memberi nafas baru dalam kehidupan seksual lelaki dan wanita

Kesemua bahan-bahan ni kalau diikutkan memang bahan-bahan untuk membakar lemak dan membina otot.

Cara-Cara Pengambilan SR-9


1. Tuang 1 Sachet ke dalam 150ml air mineral / air kosong dan kacau.

letak air coway je senang

ok Mr Big minum dulu segelas, 



kemudian baru aku segelas

2. Untuk penurunan berat badan yang Optimum, Ambil 2 Sachet Sehari. Pagi apabila bangun tidur dan 1 jam sebelum bersenam.

3. Minum sekurang-kurangnya 2-3 liter air setiap hari.(8-10gelas)


PENYIMPANAN SR-9

Simpan di tempat sejuk dan kering,Elakkan daripada sinaran matahari secara langsung.


Korang nak tengok hasil dari pengambilan SR-9?

TESTIMONI PENGGUNA SR-9





Tengok gambo kat atas tu, nampak tak, nampak tak???

Banyakkkk perubahan dan penurunan berat badan oleh pengguna SR-9 ini. Kalau diorang boleh kenapa kita tak boleh kan?? Teruja untuk mencuba produk SR-9 ni? Korang je teruja abis aku haruslah sangat sangat terujaaaaa..


Tapi sebelum korang yakin untuk menggunakan produk SR-9 ini pasti bermacam macam soalan bermain di fikiran korangkan? Ni aku share sket info mengenai SR-9 ni ek

FAQ.

*Soalan - 1 Botol SR-9 boleh digunakan berapa lama ?

Jawapan - Setiap 1 botol SR-9 mengandungi 20 sachet untuk kegunaan 20 hari. Bagi anda yang ingin kesan yang lebih cepat bolehlah mengambil 1 sachet pagi dan 1 sachet sebelum bersenam di waktu petang/malam.

*Soalan - Cara pengambilan SR-9?

Jawapan- Tuangkan satu sachet kedalam segelas air yang mengandungi 150 mlm sejuk atau suam. Pengambilan sebaiknya adalah ketika perut kosong.

*Soalan - Apakah perisa SR-9

Jawapan - SR-9 berperisa oren.

*Soalan - Adakah SR-9 memberi side effect ?

Jawapan- Tiada sebarang side effect yang dikenalpasti. Insyaallah

*Soalan -Sekiranya tidak lagi mengambil SR-9 adakah berat badan akan menginkat naik semula?

Jawapan- Tiada kebergantungan terhadap produk ini. Anda boleh stop sekiranya telah mendapat bentuk dan berat badan yang anda inginkan.(ideal)

*Soalan - Adakah mesti berpantang?

Jawapan- Tiada sebarang larangan atau istilah pantang kerana SR-9 bukan ubat ianya hanya sejenis minuman botanical (minuman kesihatan)

*Soalan - Adakah senaman itu perlu?

Jawapan- Senaman adalah bagus untuk setiap orang. Bagi anda yang melakukan senaman, kesannya amat cepat dan sangat membantu proses pembakaran lemak. Tapi bagi mereka yang tidak mempunyai masa untuk bersenaman pun akan mendapat kesan penurunan berat badan dengan SR-9

*Soalan - Pembuangan air kecil ?

Jawapan- Bagi anda yang baru menggunakan SR-9 kekerapan pembungan air kecil akan berlaku, kesan tersebut amat bagus untuk melancar system perkumuhan. Boleh dikata kebanyakanya akan mengalami proses ini. Tetapi anda dinasihatkan supaya mengambil air yang banyak (air putih) setiap hari bagi mengelakkan penghidratan berlaku (kekurangan air dalam badan)

*Soalan - Bolehkah SR-9 diambil bersama ubatan lain?

Jawapan- Jarakkan dalam tempoh 2 jam pengambilan.

*Soalan - Adakah wanita hamil boleh mengambil SR-9?

Jawapan- Wanita yang hamil adalah dilarang sama sekali mengambil produk yang berunsurkan penghidratan atau sebarang produk sliming.

*Soalan - Wanita yang menyusukan bayi boleh mengambilnya atau pun tidak?

Jawapan- Wanita yang menyusukan bayi boleh mengambilnya setelah bayi mereka berumur 6 bulan.

*Soalan - Bagaimana pula penggunaan SR-9 bagi pesakit darah tinggi ,jantung atau kanser?

Jawapan- Pada dasarnya SR-9 tidak memberi effect, Ianya hanya minuman botanical, Tetapi adalah terlebih baik anda mendapat khidmat nasihat pakar.

*Soalan - Siapakah yang boleh menggunakan produk SR-9

Jawapan- Lelaki dan wanita seumur 16 tahun dan keatas.

Ok kan, rasanye semua info yang korang nak tau dah ada jawapannya kat atas kan, bagus bagus bagusss

HARGA SR-9


HARGA PROMOSI BELI DUA BOTOL PERCUMA SATU!!!!

Harga untuk sebotol SR-9 ialah RM170 bagi semenangjung dan RM180 bagi Sabah dan Sarawak. Tapi kini ada promosi terbaru dari syarikat pengeluar SR-9 iaitu RBS NETWORK iaitu Beli dua botol SR-9 dengan harga RM320 daan akan akan menerima sebotol SR-9 PERCUMA!

Bagaimana untuk mendapatkan produk SR-9 ini?

Produk SR-9 ini dijual secara ONLINE dan OFFLINE melalui agen . 

Untuk order atau keterangan lanjut bolehlah klik di link link dibawah dimana akan akan diibawa terus ke laman FB, Instagram dan website mereka..

014 6118445

klik SR-9 HQ (fb page)

klik rbsnetwork (instagram)

Klik http://www.rbsnet.biz (website/Blog)

Secara ringkasnya ...


SR-9 ADALAH SATU FORMULA KHAS YANG DICIPTA BAGI MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN ANDA. DENGAN FORMULA SECRET 9 YANG AKAN BERTINDAK SECARA KHUSUS PADA BAHAGIAN LEMAK YANG DEGIL DAN MEMBERI BOOSTER ENERGY UNTUK MEMBENTUK OTOT BADAN AGAR KELIHATAN KEKAL,TEGAP DAN SIHAT BERTENAGA.


"SAY NO TO OBESITY,

LET'S FIT WITH SR-9 FORMULA"

#BakarLemak #BinaOtot #Cergas #Sihat #Menawan #Tenaga #Nakkurus #Taklapar #FatBurner #KuruskanBadan #Langsing #Menawan # Ramping #SR-9 #Ubatkurus