Friday, October 22, 2021

Rangkaian Produk Kosmetik Terbaru Dato' Sri Siti Nurhaliza - SimplySiti for All

Hi Korang,

Diam tak diam sudah genap 11 tahun jenama SimplySiti bertapak di Malaysia.

Betul-betul kak lily tak sangka kan, sekejapan masa berlalu


Jenama lokal yang mula diperkenalkan pada tahun 2010 ini tidak dinafikan kualiti produknya setanding dengan antarabangsa. SimplySiti telah melancarkan produk kosmetik terbaru yang mula diperkenalkan di pasaran pada 9.9 yang lalu. Ternyata seperti yang telah dijangka produk terbaru SimplySiti memang mendapat sambutan yang hebat dari pengguna setianya.


Berkonsepkan SimplySiti for All - Reflection of Perfection, produk kosmetik terbaru ini sesuai untuk semua jenis kulit wanita Asia. Rona warna matte semulajadi dipertaruhkan ternyata menjadi pilihan serta kegemaran rakyat Malaysia.
Selaku usahawan kosmetik tempatan yang terkenal, Dato' Sri Siti Nurhaliza tidak menafikan bahawa SimplySiti juga terkesan dengan masalah ekonomi akibat Covid 19. Namun bagi wanita yang baru sahaja bergelar ibu kepada 2 cahayamata ini tetap bersyukur, walaupun dalam keadaan pandemik pengguna setia jenama SimplySiti masih boleh mendapatkan produk merek amelalui platform seperti Shopee, laman sesawang SimplySiti serta daripada ahli-ahli SimplySiti elit.


Di majlis ini turut dperkenalkan duta baharu SimplySiti iaitu Zahra Zura Aziza Zahanor yang merupakan seorang pelajar di UITM. Zahra terpilih diantara 700 orang peserta yang ingin menjadi wajah terbaru produk SimplySiti. Ini merupakan duta pertama yang dilantik oleh SimplySiti dan akan sama-sama mempromosikan semua rangkaian penjagaan wajah dan kosmetik dari SimplySiti.


Produk SimplySiti telah dirumus secara sainstifik dan terbukti secara klinikal ianya mempunyai Sijil Halal Jakim. Ianya juga dihasilkan dengan penuh ketelitian bagi memudahkan wanita Islam menunaikan solat.


SimplySiti juga telah berkaloborasi dengan syarikat ternama seperti Shopee, Watsons, Astro Go Shop, Wow Shop dan AEON Wellness dalam mempromosikan produk mereka.

Jenama SimplySiti sememangnya mencerminkan gaya hidup Dato' Sri Siti Nurhaliza yang berkualiti, praktikal, kompak dan mudah bagi sentiasa tampil menawan dengan harga yang amat berpatutan. Moga Dato' Sri Siti Nurhaliza turut sukses bersama SimplySiti membawa nama Malaysia ke peringkat Asia dan dunia.


Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social media berikut :

Facebook :

Instagram :


No comments :