Tuesday, June 20, 2017

Shopping Raya Di MYDIN – Girang Syawal Tiba 2017

Hi Korang, 


Sempena dengan musim Syawal, MYDIN mengadakan promosi Ramadan dan Syawal untuk memenuhi setiap keperluan persiapan orang ramai untuk menyambut Syawal. Promosi Ramadan telah bermula pada 11Mei 2017 sehingga 4 Jun 2017 manakala promosi Syawal telah bermula pada 8 Jun 2017 sehingga 2 Julai 2017. Pelbagai promosi dengan tawaran harga yang mampu milik seperti pelbagai seleksi kurma, kuih raya, perhiasan dan dekorasi raya, baju kurung, baju Melayu, kain sampin, kurta, jubah, tudung, kerongsang magnet dan banyak lagi. 

Para pelanggan boleh mendapatkan koleksi busana raya MYDIN seperti baju kurung raya serendah RM29.90, baju melayu raya serendah RM49.90 dan jubah raya lelaki serta jubah raya wanita serendah RM29.90 dan RM39.90. Semua koleksi Raya ini turut dipromosikan di dalam majalah seperti majalah Nona, Keluarga, Wanita, Maskulin dan Hijabista. 

Aku ringkaskan jelah supaya korang senang ek 
Koleksi
Jumlah Kuantiti
Kadar Harga
Baju Melayu
180 ribu pasang
Mikhail
RM49.90 - RM79.90
Mikhail Junior
RM35.90 - RM59.90Jubah Lelaki
70 ribu helai
RM29.90 – RM99.90

Kurta
50 ribu helai
RM29.90- RM49.90
Kain Sampin
50 ribu helai
Dewasa
RM 19.90- RM99.90
Kanak-Kanak
RM7.90 - RM 19.90
Baju Kurung
30 ribu helai
Mikayla
RM39.90 -- RM 129.90
Mikayla Junior
RM29.90- RM59.90
Jubah
80 ribu helai
Mikayla
RM39.90- RM 129.90
Mikayla Junior
RM29.90- RM59.90


Sepanjang bulan Ramadan ini, MY DIN mengadakan Bazar Ramadan dengan pelbagai jualan juadah makanan, minuman dan kuih-muih yang bermula pada pukul tiga petang sehingga tujuh malam. 

banyaknya pilihan juadah nak berbuka ek

Melalui Iaman sosial rasmi MYDIN, MYDJN kongsikan resepi-resepi berbuka, tazkirah dan banyak lagi untuk menghidupkan suasana bulan yang penuh keberkatan ini. MYDIN juga menawarkan harga borong dan perkhidmatan bantuan sukarelawan 'helper' kepada rombongan-rombongan 'charity shopping' yang ditaja oleh individu perseorangan, agensi kerajaan dan agensi bukan kerajaan untuk persiapan Syawal bagi golongan yang kurang berkemampuan dan tidak bernasib baik. 

Antaranya ialah Lembaga Zakat Selangor, TriPle Berhad, AmBank, Puspanita Kementerian Belia dan Sukan Malaysia (KBSM), UNIRAZAK, Noah Foundation, Nouvelles Visages Mazda Lentis, Majlis Agama Islam Selangor, Fomema dan banyak lagi.
banyak pilihan kurma ek


"Resepi Berbuka Puasa ada, Tazkirah Ramadan ada, Promosi Ramadan dan Promosi Syawal pun ada. Pendek kata, di MYDJN, macam-macam ada! Pelbagai aktiviti dan promosi telah dirancang dan dilaksanakan untuk menghidupkan suasana girang dalam menyambut Ramadan dan Syawal kali ini. Pada mereka yang ingin membuat persiapan Syawal, pastikan MYDIN menjadi pilihan utama anda. Jangan lupa tonton #ceritakain dan #tigakuihtigarasa." 

Datuk Wira (Dr.) Haji Ameer Ali Mydin 
Pengarah Urusan Mydin Mohamed Holdings Bhd. 


Menariknya promosi Syawal kali ini, MYDJN mengetengahkan koleksi baju kurung dan jubah 'satin digital' dan 'satin printed' dengan harga minima RM79.90.


Yang best tuh ada koleksi kurta istimewa Aiman Tino yang dikenali sebagai #QurtaUnivercity pada harga RM79.90. Ini pertama kali Mydin berkoloborasi dengan selebriti menjual pakaian. Hebat gak ekkk. Lagipun harga yang di Mydin lebih murah daripada korang beli diluar ye.


Kegirangan Syawal tiba ini turut disemarakkan dengan promosi 'Purchase with Purchase' bersama Procter & Gamble (P&G). Promosi ini mengetengahkan konsep beli enam barang terpilih MYDIN dan dapat enam  barang terpilih P&G dengan diskaun menarik eksklusif untuk para pelanggan yang berbelanja di MYDIN .


NI aku ringkaskan lagi untuk panduan korang untuk berjimat tau, ingat senang je nak dapat harga yang betul-betul murah ni kan

Beli
Dapat
Tuala mandi bernilai RM18 dan ke atas di dalam satu resit
Diskaun RM6 untuk Oral-B MouthRinse Pek 3's
Dua set tisu muka jenama Royal Supreme atau Sutera di dalam satu resit
Satu unit Ambi Pur lnstantmatic Starter pada harga RM 16
Dua unit balang kuih raya di dalam satu resit
Dua botol cecair pencuci pinggan Joy pada harga RM7
-
Dua tudung Mikayla/Dua Songkok Wadimor di dalam satu resit
Satu botol Rejoice 340ml pada harga RM6
Satu pasang baju Melayu dewasa bernilai RM49.90 dan ke atas di dalam satu resit
Satu botol Dynamo 2.7kg/3kg pada harga RMI6
Langsir baru bernilai RM50 dan ke atas di dalam satu resit
I botol Febreze 370 ml pada harga RM5
Terkini mengenai MYDIN, MYDJN sudah mempunyai 323 buah cawangan seluruh Malaysia selepas pembukaan MY DIN CityONE, Kuching, Sarawak pada 30 Mac 20 I 7 dan Mydin Mart Padang Jawa, Shah Alam pada 21 April 2017. Tahun ini MYDIN akan membuka dua Jagi cawangan baru iaitu MY DIN Masjid India, Kuala Lumpur dan MYDIN Vista Tunku, Kuching, Sarawak yang masing-masing dijangka akan dibuka pada bulan Ogos dan September 2017. Secara holistiknya, jumlah pelaburan untuk pembukaan empat buah cawangan MY DIN pada tahun ini adalah setengah bilion. 


mereka yang happy bila shopping di Mydin


Perkembangan, Aktiviti dan Promosi MYDIN boleh didapati secara terus di: 

Laman Web : 

Facebook : 

Twitter : 

lnstagram :  
Dari 

Cik Lily Putih1 comment :

Suria Amanda said...

wah meriah shopping raya kalau macam ni...