Sunday, June 4, 2017

Bertenaga Di Bulan Puasa Dengan EFFERVESCENT

Hi Korang,

Pernahkah anda mengalami masalah kekurangan tenaga disebabkan kepenatan dan kurang sihat? Mungkin sudah tiba masanya untuk anda menambah tenaga dan kualiti hidup ke dalam regim penjagaan kesihatan harian menerusi rangkaian vitamin dan mineral yang mudah larut daripada Guardian. 

Suplemen yang berguna dan mudah diambil iaitu tablet Vitamin C + Zink serta Vitamin B - Complex + Vitamin C + Minerals Effervescent ini diperkenalkan oleh Guardian, yang merupakan satu rangkaian farmasi, peruncitan barangan kesihatan dan kecantikan terbesar di Malaysia. lanya mudah larut untuk menghasilkan segelas minuman segar yang mampu membantu meningkatkan tahap ketahanan dan tenaga tubuh badan anda. 


Mulakan Pagi Anda dengan Penuh Tenaga! 

Menerusi jaminan produk buatan Jerman yang berkualiti tinggi, Tablet Vitamin C + Zink dan Vitamin B - Complex + Vitamin C + Minerals Effervescent Guardian larut dengan mudah di dalam air sejuk. Ia menawarkan minuman yang kaya dengan nutrien berperisa oren yang menyegarkan untuk dinikmati pada waktu pagi. 


Guardian Vitamin C 1OOOmg + zinc 1Omg Effervescent Tablets 

'Guardian Vitamin C 1 OOOmg +zinc 1 Omg Effervescent Tablet' mengandungi Vitamin C dan Zink. Vitamin C penting untuk penyelenggaraan tubuh secara umumnya. Produk ini juga mengandungi diformulasi Dual Action yang mengandungi 1 Omg zink. Zink ialah sejenis mineral penting untuk mengekalkan kesihatan tubuh yang baik. 

Pengambilan Harian yang Disarankan (RDA) untuk Vitamin C ialah 90mg1 • Vitamin C ialah vitamin yang larut di dalam air kerana ia mudah diuraikan, dikumuh dan tidak disimpan oleh tubuh manusia. Jadi, anda perlu menambah bekalan vitamin C yang larut air ke dalam tubuh pada setiap hari. 

Sediakan 'Guardian Vitamin C + Zinc Effervescent Tablets' di dalam beg atau di tempat kerja untuk meningkatkan ketahanan tubuh setiap hari dan mengelakkan anda daripada jatuh sakit. 

Setiap 'Guardian Vitamin C + Zinc Effervescent Tablets' mengandungi 1 ,OOOmg vitamin C dan 1 Omg Zink, cukup untuk keperluan harian anda. 


Guardian Vitamin 8-Complex + Vitamin C + Minerals Effervescent Tablets

'Guardian Vitamin B-Complex + Vitamin C + Minerals Effervescent Tablets' padat dengan tenaga melalui gabungan lima vitamin B yang penting - B1, B2, B3, B6, B 12, Vitamin C dan mineral. Ia membantu anda supaya kekal bertenaga untuk menjalani gaya hidup yang sibuk pada setiap hari.

Setiap pengambilan 'Guardian Vitamin B-Complex + Vitamin C + Minerals Effervescent Tablets' mengandungi 90.01 mg vitamin B-complex dan 500mg vitamin c.

Jangan bimbang kerana, kedua-dua produk ini dirumus tanpa kanji, yis, gandum, jagung, soya, tenusu atau bahan pengawet tambahan untuk memastikannya selamat dimakan.

Pengarah Jenama Korporat Kesihatan & Kecantikan, The Dairy Farm Company Limited, Puan Segolene Defline berkata, "Produk-produk jenama Guardian diinovasikan untuk memberi lebih kebaikan dan kemudahan kepada para pelanggan komi. Sebab itulah suplemen-suplemen komi ini dirumus dalam bentuk tablet yang mudah larut bagi membolehkan pelanggan komi menikmati manfaat kesihatan dengan lebih mudah dan lebih 'sedap kerana ia boleh dilarutkan ke dalam air sejuk. Tablet-tablet ini juga menawarkan cora pengambilan suplemen yang lebih efisien kerana ia boleh diserap dengan lebih pantas dan sekata," tambah Segolene Defline.

Harga dan Cara Mendapatkannya

'Guardian Vitamin C + Zinc Effervescent Tablets' ( 10 biji tablet) kini boleh didapati di semua cawangan Guardian di seluruh negara dan e-stor di https://online.guardian.com.my pada harga runcit yang disyorkan, RM16.50


Untuk lebih nilai untuk wang anda, 'Guardian Vitamin C +Zinc Effervescent Tablets' (10 biji tablet) juga hadir dalam satu set kotak dengan 30 tablet untuk pengambilan selama sebulan pada harga runcit RM33.90. 'Guardian Vitamin B-Complex + Vitamin C + Minerals Effervescent Tablets' (15 biji tablet) pula ditawarkan pada harga runcit RM25.50.No comments :