Friday, July 29, 2016

Jom Sertai Move Your Body ZUMBA Yang Terbesar Di Malaysia

Hi Korang,


Sapa ni minat Zumba?


Angkat kaki lekas hahhahahahaha.. mengarut jelah kan.


Ni ada berita baik aku nak share untuk kaki-kaki Zumba sekalian.


Watsons Malaysia, sebagai Asia's leading health and beauty retailer akan mengadakan acara Move Your Body Zumba bagi memecah rekod acara Zumba pada tahun lepas iaitu menampilkan 7,000 peserta yang di adakan di Penang.Pada tahun 2016 ini, Watsons Malaysia sekali lagi akan menjadi host bagi acara Zumba yang hangat diperkatakan ini di Sunway Lagoon Surf Beach yang bertemakan "Glow In The Night".


Wah lagi best ni, berzumba dalam gelap yang di sinari lampu-lampu comel ek


Di antara selebriti yang akan menyertai Zumba ini adalah Hitz FM radio announcers - Ean dan Arnold di samping itu akan jua di sertai oleh Malaysia's finest DJs termasuklah Jakeman, Skelator, Leng Yein, Chukiess, Whackboi and H3. 

Jap ada lagi ni,

David Velez and Michael Thomas dari Australia, yang merupakan Zumba Education Specialists akan memeriahkan parti Zumba tersebut sepanjang malam.

Jadi apa tunggu lagi,


So korang dan peminat Zumba sekalian, jon dapatkan tiket-tiket korang yang berharga RM59 sahaja di seluruh Watsons store di Lembah Klang dan juga Seremban. 

Tak pun korang boleh beli secara online melalui Move Your Body Watsons Malaysia Webpage.


Nanti jap, ada lagi ni.

Kepada Watsons VIP members dan para pelanggan boleh dapatkan 20% diskaun daripada harga tiket bila membeli produk daripada jenama yang menyertai Watsons Move Your Body Zumba 2016. 

Jenama yang menyertai parti Zumba tahun ini adalahErmm memacam jenama ada kan, semuanya aku guna tuh. Jadi tak de masalahlah untuk dapatkan diskaun tu eh hahaha.

tengok si peminat Zumba ni beria-ria tau, seronok plak aku tengok ek hehehe

Dah cepat ajak kengkawan korang join Zumba ni ek, aku of courselah mesti pi kan...

Jom lekas dapatkan tiket ek!!2 comments :

Bitt (double IS) said...

best ni mcm nak pegi...kalau jumpa2 tegur la ehh...hehehe i dah tutup blog tapi still menyibuk baca blog gak kenkadang hehehehe

sitirohaida said...

berzumba beramai-ramai ni syok jugak ek!!