Saturday, November 16, 2013

Beli Kereta Di Penang?

Hi Korang,

Jom beli kereta di Penang!

La kenapa Penang plak ni. Tempat lain tak boleh beli kereta ke? Bukan camtu.Ada satu website ni  Carsifu yang actually website yang menjual kereta umumnya kepada rakyat Malaysia dan khasnya untuk orang-orang Penang. 


Korang boleh dapati pelbagai jenis kereta yang dijual di carsifu.com ni. Contoh macam jenama Audi, BMW, Ford, Honda, Hyundai, Kia dan juga Bentley. Kereta-kereta 4WD pun ada gak tau macam Land Rover, Mitsubishi dan memacam lagi lah.Memula kena register dulu. Senang sangat. Masukkan details korang then terus siap.

So dah boleh start shoping kereta ek. Wah kerlass gituhhh

Hah browselah satu per satu page. Rasanya lebih daripada 50 ribu jenis kereta sama ada yang baru atau pun yang terpakai yang ada kat dalam carsifu.com niKorang pilih je memana kereta yang menawan hati lepas tu, klik je kat gambar kereta tu nanti keluarlah segala details mengenainya seperti specification, warna, accessories, insurance dan apa jua fasal kereta tuh.


Kemudian isi borang yang di attach sekali dengan butir korang, lepas tu orang tu akan contact korang lah.

Itu je.

Ada jugak ruangan car comment. Korang boleh baca mengenai komen komen peminat tegar carsifu.com mengenai kereta-kereta ini. Ruangan untuk kira loan kereta juga ada disediakan di sebelah kiri website, senang nanti ko nak check berapa loan kereta yang korang boleh buat kan.


So apa tunggu lagi, meh lah check it out www.carsifu.com untuk mencari kereta idaman korang kan.

1 comment :

Myvitrd said...

bagus ni selalu masuk mudah dengan carlist.my je.. sekarang ada car sifu pulak.. senanglah kalau nak jual kereta lepas ni.. hehehe